Transformatörer


Pamela von Sabljar

Transformatör

Hett uppskattad föreläsare, vägledare och författare med över 20 års erfarenhet av pedagogik, ledarskap och beteendevetenskap. Arbetar idag med individ, grupp och verksamhetsutveckling för näringslivet, offentlig sektor och privatpersoner.

Nicolina Richardson

Transformatör

Nicolinas passion är att skapa kärlek. Hon vill inspirera till att skapa det hem som varje människa behöver för att kunna släppa stress och istället hitta tid för sig själv. Genom förståelsen att vårt hem och omgivning påverkar oss kan vi skapa de bästa förutsättningarna för oss.

+46 733209232

Martina Ahlstrand

Transformatör

Vägledare, kursledare och konsult som älskar att få bidra till att människor växer, utvecklas och kommer i kontakt med sin fulla potential. I djupgående samtal delar hon med sig av värdefulla verktyg som stärker din självkänsla, tränar modet och förmågan att se dig själv.

+46 707506444

Hanna Alestam

Transformatör

Coach, kursledare, yogalärare och inspiratör som älskar det mänskliga mötet. Hanna brinner för att inspirera människor att våga uppskatta de ljusa stunderna i livets mörka perioder. Även att våga möta det mörka som finns inom en och lära sig hantera och älska det.

+46 709397056

Sara Johansson

Transformatör

Sara har en stor passion för mänskligt beteende och hur vi kan optimera våra kroppar. Hennes fokusområden är hur vi kan ändra vår fysiska kemi genom andningsövningar och hur vi kan stödja och stärka våra kroppar genom rätt näring och funktionell rörelse. Hon fokuserar också på mindfulness och mental träning och hur vi kan skapa mer medvetande genom att observera våra tankar och välja hur vi tolkar vår verklighet.

0737669040

Blerim Salihi

Transformatör

Med en stark längtan att välja hela sitt unika uttryck har Blerims första år i livet kantats av kulturkrockar, utmaningar och identitetskris. Född i den albanska kulturen och uppvuxen i den svenska har Blerim kommit i underfund med att det ena inte behöver utesluta det andra. Idag inspirerar Blerim människor till valfrihet genom sitt egen historia.

+46 704591101

Isabella Bockarovski

Transformatör

Isabella älskar att inspirera människor till att spränga gränser om vad de trodde var möjligt. Hon sammanflätar kreativitet, lekfullhet och dans i övningar där du får utmana dig själv och frigöra föreställningar om din egen kropp.

Tor Idris Hansson

Transformatör

Tor jobbar som ledarskapskonsult och är en uppskattad föreläsare som ifrågasätter perspektiv kring rätt och fel där han låter svaret gifta sig i begreppet Social frihet. Kärnan av social frihet grundar sig i att kontinuerligt utforska i hur man kan välja lita på sin intuition och genom den nå personlig framgång.

Tina Ikonomidou

Transformatör

Tina Ikonomidou brinner för mänsklig hållbarhet och har i mer än fjorton år bidragit till människors själsliga, personliga och arbetsrelaterade utveckling. Hon är en del i att skapa medvetenhet i näringslivet för medarbetare, chefer och ledningsgrupper.