Unfold Core – Steg 2

Unfoldcore

Tänk om en definition av dig är oändliga möjligheter som expanderar i evighet?

 

Dina bara tår sjunker ner i mjuk mossa. Du reflekterar över att dina föreställningar om världen, livet, kärleken, kroppen, tanken och den medvetenhetsutveckling som du en gång påbörjade kommer att tänjas, ifrågasättas och fördjupas.

Din unikitet råder det inga tvivel om. Du vet vilka dina inneboende drömmar är och passionen driver dig framåt. Nästa steg är att flörta med frågeställningen: Vad är din unika möjlighet att skapa mer syfte, sammanhang och mening i ditt liv?

Genom andningsövningar i häpnadsväckande natur tar du dig in i djup medvetenhet och närvaro. I dynamiska övningar gör du en djupdykning in i ditt känsloliv, och hittar en förståelse för vem du är och de val du gör. I meditationens stillhet absorberar du fokuset som infinner sig i tanke och handling när du uppnår maximalt flow. I yogans rörelse förnimmer du lättheten av att kropp och sinne samarbetar.

Mellanrummet mellan kursen och vardagen har precis blivit din verklighet. Du reflekterar över att din fördjupade närvaro, medvetenhet och självledarskap, har skapat djup integration och balans i ditt liv. Du har hittat tillbaka din essens, där du lever din passion från hjärtat, genom alla sinnen och kroppsförnimmelser. Du skapar din egen verklighet.

Du sjunker ner i ett varmt bad och översköljs av känslan och tanken av att du är livet och allt runtomkring bara är.

Kursinnehåll Unfold Core

  • Andningsövningar
  • Daglig yoga och rörelse
  • Mindfulnesstekniker
  • Spränga rädslor, gränser och föreställningar
  • Fördjupad emotionell intelligens
  • Stillhet, ro och reflektion i naturen
  • Livsbejakande transformerande processer som skapar mer syfte, sammanhang och mening i ditt liv
  • Träna ditt kreativa uttryck
  • Utmanande meditationer

Unfold Core är en fördjupning av Unfold Life, steg 1. Du har påbörjat en medvetenhetsutveckling och ditt självledarskap törstar efter mer. Unfold Core leder dig djupare och närmre kärnan av din essens.

Den röda tråden i kursen är att utveckla ditt självledarskap så att du med lätthet tar dig igenom motstånd och hinder. Under kursveckan tränar du din intuition så att du med enkelhet kan lyssna till ditt hjärtas röst och därmed göra val som skapar balans på livets alla områden.

Vad skulle hända om allt i livet var en tanke bort?

Läs våra anmälningsvillkor här

Kommande Unfold Core kurser

Alla kurser är baserade på de fyra perspektiven: tanken, känslan, kroppen och energin. Vi utgår från våra sinnen för att skapa en inkluderande och kreativ lärmiljö. Metodiken är baserad på båda hjärnhalvornas egenskaper och behov, vilket skapar möjlighet för balans mellan kreativitet och logik, hjärna och hjärta, känsla och tanke.