Unfold Life – Steg 1

 

Längtar du efter att leva från hjärtat och vara mer av dig själv?

Du kliver av flygplanet och andas in luften från en främmande plats med en nyfikenhet och bubblande förväntan. Vardagen är pausad. Du befinner dig i startgropen för en resa som kommer att navigera dig till dina drömmars mål. Bara du är villig att ta dig dit. Självledarskap är ett förhållningssätt. När du har förståelse för dess grundläggande principer kommer du att förundras över hur enkelt det är att leda dig själv.

Din unikitet är vår unikitet. Utan dig hade det inte funnits en kurs. Så är det bara. Du är kursen. Vi skapar en plats av fullständig acceptans och utveckling där du får utrymme att utforska din inneboende potential. Längtar du efter att älska dig själv? Möta människor med kärlek och känna acceptans i alla möten. Har du en längtan efter att leva från hjärtat och vara mer av dig själv i varje stund? Vill du hoppa av prestationståget och leva ett liv som är hållbart inifrån och ut? Ett liv där du troligtvis kommer att uppnå mer än du någonsin trodde var möjligt. Ett glödhett liv genomsyrat av välmående inifrån och ut, uppifrån och ner. Med dig hem har du en förståelse för vilka medvetna och omedvetna rädslor, föreställningar och blockeringar som håller dig tillbaka. Du har upplevt dynamiska och livsbejakande processer i ett sammanhang fritt från dömande och fyllt av kärlek, acceptans och nyfikenhet. Kommer du ihåg hur det är att vara barn? Att nyfiket lyfta på varje sten i övertygelsen om att nya äventyr och upptäckter väntar överallt.

Kursinnehåll Unfold Life

  • Formulera dina största drömmar
  • Utveckla ditt självledarskap med mod, fokus och glädje
  • Skön morgonyoga på stranden
  • Ökad kroppskännedom med yoga och bodycoaching
  • Genomgå olika processer där du möter rädslor som hindrar dig från att använda din fulla potential
  • Dagliga meditationer
  • Stärk din självkänsla och kärleken till dig själv
  • Syna dina föreställningar och gå bortom dömande

 

Välkommen till vår oförglömliga kurs i avancerad självkännedom.

Under en vecka får du möjligheten att utforska din fulla potential i alla områden av ditt liv. Vi ger dig redskapen och stöttningen från vårt professionella team för att du ska kunna möta allt det som står i vägen för dig att uppnå allt det du trodde var omöjligt. Vill du känna glädje och kärlek för livet i varje stund? Kursen bidrar till att människor formulerar och tar sig närmare sina mål genom att lösa upp omedvetna och medvetna föreställningar och blockeringar som håller tillbaka människor från att uppnå sina drömmar. Genom dynamiska övningar, samtal, yoga och rörelse får du konkreta verktyg som du kan använda i ditt liv för att leda dig själv i den riktning som du vill ta. Du får möjlighet att testa, prova, smaka, känna och andas in det som kommer att berika ditt liv och ge dig en djupare förståelse och kärlek för dig själv. Är du redo att ta nästa steg?

Läs våra anmälningsvillkor här

Kommande Unfold Life kurser


Alla kurser är baserade på de fyra perspektiven: tanken, känslan, kroppen och energin. Vi utgår från våra sinnen för att skapa en inkluderande och kreativ lärmiljö. Metodiken är baserad på båda hjärnhalvornas egenskaper och behov, vilket skapar möjlighet för balans mellan kreativitet och logik, hjärna och hjärta, känsla och tanke.