Touch of Life

 

ToL-001Lever du livet du drömmer om?


Vaknar du på morgonen och känner:
”Äntligen en ny dag, och jag ska göra det jag älskar!”?

Om inte, vad är det som hindrar dig för att göra det du älskar och inspireras av, varje dag? Lever du det livet som du vill leva? Eller är det så att du lever det livet som du förväntas leva?

Hur skulle det kännas för dig om det var möjligt att leva det livet som du drömmer om? Vad får ditt hjärta att sjunga? Vad får dig att studsa upp ur sängen på morgonen och känna “wow?!” Vad behöver du för att skapa ditt drömliv?

På Touch of Life tittar du närmare på dina drömmar och det drömliv som du skulle vilja leva. För att skapa ditt drömliv behöver du leda dig själv i den riktning som du vill att ditt liv ska ta, detta kallar vi självledarskap och det utgör grunden i allt vi gör.

Du kommer att få testa på övningar som ökar din närvaro och energinivå. Med dig hem får du konkreta verktyg, tekniker och förhållningssätt att praktisera i verkliga livet. Det är helt enkelt en dag för dig, som du investerar i dig själv och din personliga utveckling. En dag som kan vara det första steget mot att skapa ditt drömliv.

Kursen får dig att nyfiket reflektera kring din passion och vad som får ditt hjärta att skratta.

Läs våra anmälningsvillkor för Touch of Life här

Kommande Touch of Life

Alla kurser är baserade på de fyra perspektiven: tanken, känslan, kroppen och energin. Vi utgår från våra sinnen för att skapa en inkluderande och kreativ lärmiljö. Metodiken är baserad på båda hjärnhalvornas egenskaper och behov, vilket skapar möjlighet för balans mellan kreativitet och logik, hjärna och hjärta, känsla och tanke.