Om Unfold Transformation

Live Love

 

i en liten flickas hjärta bultade en stor dröm…

 

Drömmen om att skapa fred på jorden. Då hade hon ingen aning om hur det skulle gå till. Livet hände, precis som det gör för många människor, och det blev inte alls som hon hade tänkt sig. Men ur livets djupaste mörker vände hon självhat till självkärlek genom att följa sin intuition. I livet uppstod kärlek, lycka och inre frid. Hennes enda vapen på vägen var medvetenhet och närvaro.

En Dag fylldes den nu unga kvinnan av en stark känsla och expansiv tanke: Tänk om fred på jorden börjar och slutar i varje människa?

Vad skulle hända om rädslan inte fanns? var en av många frågor som hon ställde sig själv. Ur hennes frågeställningar blev det tydligt att rädslan är en plattform för dömande och främlingsfientlighet. Detta speglade drömmen om fred i det evigt bultande hjärtat. Hon förstod att besegra rädslan är nyckeln till lycka, respekt, utveckling och inre frid. Att gå bortom alla föreställningar om vad livet är, innehåller och ska bli öppnar upp för oändliga möjligheter till expansion.

Den vuxna kvinnans lösning var att återerövra alla de egenskaper som hon hade som barn, men med en medvetenhet om livet. Hon återgick till drömmen i den lilla flickans hjärta. När hon såg sig omkring mötte hon människor som delade drömmen. Bultande hjärtan med en dröm om att skapa fred. Hon förenades med människorna och idag skapar vi medvetenhet under namnet Unfold Transformation.

Tänk om förändring är så enkel? Att en grupp människor som lever sin passion och delar en dröm kan skapa en naturlig exklusivitet som gör varje millisekund av livet till en explosion av sinnesintryck, känslor, kreativitet och lätthet. När människor lever sin passion i ett tillstånd av medvetande och närvaro bidrar de till hållbar samhällsutveckling. Människor som har inre frid bidrar till yttre fred.

Är du galet lycklig och nöjd med din tillvaro? Är du nyfiken på hur stor din potential egentligen är? Vill du leva varje andetag i lycka, kärlek och närvaro? Vill du skapa lätthet i alla områden av ditt liv?

Vi utgår ifrån din unikitet, däri ligger vår unikitet. Vi vill ta reda på vad din passion är, vad som ger dig näring. När du har förstått vilken potential du besitter och hur du ska använda den finns det inga gränser för din utveckling.

Självledarskap är grunden till allt vi gör och handlar om att leda sig själv i den riktning som man vill att ens liv ska ta. Om att utveckla sin självkänsla, medvetenhet och mod för att växa, utvecklas och mogna i alla områden av sitt liv.  Det är först när vi kan leda oss själva som vi kan bli bra ledare för andra.

Det är en krass verklighet att vår värld är utsatt för stora kriser ekonomiskt, politiskt, folkhälsomässigt. Jordklotet genomgår stora påfrestningar och speglar mänsklighetens utbrändhet. Var i sökandet efter det goda livet uppstod denna paradox?

Unfold Transformation står för återupptäckt, att öppna sig och vara transparent, att utveckla och transformera. Kurserna transformerar människor tillbaka till sin essens och deltagarna får därigenom möjligheten att utgå ifrån sina universella mänskliga egenskaper, de egenskaper som alla människor föds med; villkorslös kärlek, glädje, livslust, nyfikenhet, närvaro, självkänsla, intuition, sannfärdighet, sårbarhet, kreativitet, fantasi, tillit.

Vad vill du att din berättelse ska handla om? Vi vågar säga att våra kurser är så bra att du inte har råd att stå vid sidan om.